Privat Rengøring

Vi udfører professionel rengøring til private i Aalborg og omegn
– kontakt os på +45 70 60 50 39.
Med vores mange års erfaring indenfor rengøring, kan vi sikre dig et rent, friskt og velduftende hjem.

Vi ved at rengøring i private hjem er en tillidssag, så vi tager derfor altid hensyn til den enkelte kundes behov og servicerer på bedste vis. Ønsker du eksempelvis at vi skal benytte dine remedier til rengøringen, i stedet for at medbringe vores egne kan vi naturligvis også aftale det. Så overlad det beskidte arbejde til os og kom hjem til et skinnende rent hjem.

Vi kan klare alle typer af opgaver inden for privat rengøring – ønsker du hovedrengøring, trappevask, vinduespolering eller en periodisk løsning inden for rengøring efter dit behov, så ring til os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag på +45 70 60 50 39.

Erhvervs Rengøring

Hos Puds Nord tilbyder vi effektiv og miljørigtig erhvervsrengøring til alle former for virksomheder, og vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov, når vi skal indgå i et samarbejde om erhvervsrengøring. Vi har altid gode priser på erhvervsrengøring og vores arbejdet udføres med bedste resultat.

Skrædersyet Erhvervsrengøring
Vi sørger for at holde styr på rengøringen i din virksomhed – så har du brug for erhvervsrengøring til gode priser og med et godt resultat. Når vi indgår i et samarbejde om erhvervsrengøring, så tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov, og derfor laver vi altid specialsyede tilbud på erhvervsrengøring, så din virksomhed kan få lige præcis den rengøringsordning, der passer bedst.

Vi starter altid med en personlig samtale om erhvervsrengøring, og herefter kommer vi så med et tilbud på erhvervsrengøring, som både er billig, effektiv og miljørigtig.

Erhvervsrengøring – effektiv og miljørigtig
Vi ved at din virksomhed har særlige behov, og derfor tilpasser vi altid vores tilbud efter vores kunder, når vi giver et tilbud på erhvervsrengøring. Kontakt os allerede i dag på +45 70 60 50 39.

RENGØRING – Kontakt os for et uforpligtende tilbud