RENGØRING AF SOLCELLER

100% udnyttelse af dine solceller

Med beskidte solceller mister du op mod 40% af det forventede overskud, så der er mange penge at spare ved at rengøre og vedligeholde dine solceller.

En solcellevask hjælper til at fjerne den uønsket belægning, som de fleste solcelleejere oplever på deres solceller.
Den uønsket belægning opstår på grund af snavs, pollen, støv, sod og fedt.

Dette er selvfølgelige i meget ekstreme tilfælde, at effekten vil være nedsat så meget, men har du belægninger på dine solceller, så er det anbefales det at få det renset væk, da alt det solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab.

Skånsom solcellevask

Til vores solcellevask benytter vi et rentvandsanlæg. Det betyder at vi bruger 100% rent vand, som er renset og filteret, så det ikke indeholder kalk og andre partikler, som kan sætte sig på panelerne.  Derfor kan vi garantere en miljøvenligrensning, idet der hverken benytter sæbe eller andre kemikalier, som kan skade solcellerne.

Herudover bruger vi til rensningen af solcellerne et børstehoved, som sidder på en vandførende stang. Ved brug af denne kan vi undgå at gå rundt oppe på taget og samtidig får vi mulighed for at fjerne genstridige belægninger på dine solceller. Vi efterlader dine solceller helt rene og blanke.

Vi har mange års erfaring med solcellevask, så vi kan uden tvivl hjælpe dig med din opgave. Kontakt os gerne hvis du har opfølgende spørgsmål.

SOLCELLEVASK – Kontakt os for et uforpligtende tilbud